ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ένα όχημα είναι σωστά ευθυγραμμισμένο όταν όλα τα τμήματα της ανάρτησης και διεύθυνσης του συστήματος είναι ρυθμισμένα με ακρίβεια και όταν τα ελαστικά και οι τροχοί κυλούν σε ευθεία. Αν παρατηρήσετε ανομοιόμορφη φθορά πέλματος, αυτή μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένη ευθυγράμμιση και πρέπει να διορθωθεί από ειδικό.

Είναι σημαντικό κάθε όχημα να έχει και τους 4 τροχούς του σωστά ευθυγραμμισμένους.
Οι τροχοί που δεν είναι ευθυγραμμισμένοι ανταποκρίνονται αρνητικά στην φυσική κίνηση των αυτοκινήτων προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο και κούραση στον οδηγό.

Θεωρητικά ο έλεγχος και η ευθυγράμμιση των τροχών χρειάζεται να γίνεται κάθε 10.000 km ή μια φορά το χρόνο. Επειδή όμως στην Ελλάδα, οι λακκούβες και οι έντονες ανωμαλίες καραδοκούν, ο έλεγχος κάθε έξι μήνες δεν θα ήταν υπερβολή. Ειδικά σήμερα που ακόμα και τα μικρά αυτοκίνητα είναι σαν «παπουτσωμένοι γάτοι» με φαρδιά και χαμηλά λάστιχα που είναι ευπαθέστερα. Εξάλλου κατά τη διάρκεια του ελέγχου θα αποκαλυφθούν και τυχόν άλλες φθορές (ψαλίδια, ακρόμπαρα κ.λπ.).

Στο κατάστημά μας στο Γαλάτσι στην οδό Τραλλέων 119, κάνουμε την ευθυγράμμιση των ελαστικών σας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, οικονομικά και γρήγορα!Επικοινωνήστε μαζί μας στα  2102912481-2102911100 για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσουμε ραντεβού για την ευθυγράμμιση του οχήματός σας.


Ελαστικά Γαλάτσι